no alt text set

Anna Yttergård utbildade sig till AntiGravity®-instruktör våren 2017 och har sedan dess byggt på med AntiGravity® Suspension Fitness och AntiGravity® Just Kids. Du möter henne på Homie Fitness på Skeppargatan 28 och oftast på SATS Sportpalatset där hon undervisar i AntiGravity® Fundamentals och AntiGravity® Advanced. 

Hur kom det sig att du utbildade dig till AntiGravity®-instruktör Anna?

Innan jag gick till min första AntiGravity®-klass var jag livrädd och var nära att inte gå dit, men jag gick dit och vilket lyckorus jag fick uppleva. Efter det försökte jag förmedla känslan till de runtomkring mig så fort träning kom på tal och jag ville verkligen ge alla möjlighet att uppleva samma känsla. Så öppnades dörren till en ny möjlighet.  Jag anmälde mig till min första instruktörsutbildning. Detta utan att ha någon annan instruktörsutbildning i grunden. Under utbildningen fick jag möjlighet att bygga nya vingar, självförtroende och en stadig grund utifrån AntiGravity®s filosofier och principer.

Vad är det bästa med att vara AntiGravity®-instruktör?

Att som instruktör kunna se deltagarnas mod växa. När de inledningsvis visar rädsla och med stöd av mig som instruktör gör sin första inversion (vi hänger uppochner) tills när de senare under samma klass strålande kommer fram och har vågat hänga upp och ner utan stöd av mig. Då ser jag att deltagaren växt både fysiskt och mentalt. Att få uppleva just detta som instruktör får även mig att stråla, flyga och växa.

Anna Yttergård

Om du vill träna med Anna på Homie Fitness, kan du se hennes klasser här

Categories: