no alt text set

2019 har tagit sitt sista andetag och 2020 precis andats in när jag skriver detta. Du som läser detta, läser det några dagar senare då jag valde att andas in 2020 i några dagar innan jag publicerade detta inlägg. 

Runt nyår investerar jag lite extra tid i mig själv. Oftast byter jag miljö. Detta år blev det Athen. Jag hittar min kopp te, jag känner in och sedan börjar resan med att skriva i min årsbok. Det tog en stund innan jag faktiskt kände för att börja. 

När jag för några dagar sedan äntligen fattade pennan och orden började flöda, gjorde mitt hjärta glädjeskutt! Det har hänt så mycket på AntiGravityhimlen 2019. Jag sammanfattar året med ett hjärta fullt av kärlek och värme. Temat för året har varit alla goda ting är 3. 

Här är mina AntiGravity-stjärnor från 2019:
*Jag har lekt tillsammans med många av er i AntiGravity-hammocken både på SATS, Homie Fitness och Nirvana. Åh vad härligt  det var att träffa många av er utomhus på rooftop-klasserna tillsammans med Crosfit Solid och Hötorgsterrassen. 
*Jag har fått spendera nästan 3 veckor med underbara människor på 3 olika AntiGravity MeTreat i Spanien. Ord räcker inte till för att beskriva hur lyckligt lottad jag är. 
*Jag har fått utbilda massor av härliga instruktörer på 3 grund-utbildningar i AntiGravity. En extra stjärna går till Master Trainer Josie som kom hit från NYC och utbildade ännu fler instruktörer i AntiGravity Restorative Yoga och AntiGravity Suspension Fitness 2.
*Jag har fått leka med några av er på 3 härliga träningsevent: Strong together (Nordic Wellness), Boostersund och Let’s Move (Friskis & Svettis).   *Jag har tillsammans med min vän Karin fått möjligheten att hålla i 3 heldagsworkshops på temat Mod & Tillit och Open your wings. 

Är du nyfiken på hur ett årsbokslut går till? Här får du mina tips. Kom ihåg även om 2019 är förbi redan så är det inte för sent. Hitta en stund för dig själv och känn in vad som kommer till dig. 

Jag gör ett årsbokslut på mitt sätt. Jag låter det få ta tid. Vill jag inte skriva så väntar jag. Jag tvingar inte fram något. I år hade jag dessutom blivit av med min outlook-kalender pga jag lämnade min heltidstjänst för att satsa på Wings by Bella (mitt egna företag) och AntiGravity. Så 2019s första 8 månader behövde jag gräva djupt in i mig för att komma ihåg och jag blev lite förskräckt när jag insåg vilken viktig roll kalendern har i mitt liv. För att minnas tittade jag på alla bilder i mobilen. Jag fylldes av en otrolig tacksamhet och glädje. Jag är så lyckligt lottad som har chansen att få uppleva så mycket av vår vackra värld som är fylld av underbara människor. 

I min årsbok skriver jag ner det jag är tacksam för under året, det jag vill bevara och det jag vill förändra. Max 5 fokusområden. Jag kollar också igenom mina mål för olika fokusområden såsom kärlek, familj, vänner, hälsa, ekonomi, fritid, jobb, hemmet, personlig utveckling osv. Max 3 fokusområden på varje tema. Om jag inte uppfyllt något så piskar jag inte mig själv, utan jag ser efter varför det inte blivit som jag önskat. Sedan ger jag mig själv massor av High 5’s för allt jag har uppfyllt, vilket i år var otroligt många saker. 

Om du aldrig gjort ett årsbokslut tidigare och du är nyfiken på att prova vill jag tipsa dig om den fetmarkerade meningen ovan. Dina (max) 5 saker som du är tacksam för under året, dina (max) 5 saker som du vill bevara och dina (max) 5 saker som du vill förändra. Det räcker med 1-2 saker som du verkligen sätter fokus på. Fatta pennan och sätt dig med din favoritdryck med dig själv en stund. Denna investering kommer att förändra ditt liv i en riktning till att bli mer närvarande, hitta kontakt med dig själv och njuta mer av livet. 

Njut av varje sekund av det nya året!

Tack för att du tog dig tid att läsa <3

Categories: