AntiGravity Sweden Aerial Yoga

Pris: 550 SEK

Äntligen bjuder jag och Anna in dig till en avancerad workshop i Antigravity®!

Tid: 16:00-20:00

Plats: Homie Fitness, Skeppargatan 28, 114 52 Stockholm

Nivå: 2

Vi kommer att känna på hur det är att vara viktlös genom att hänga uppochner. Vi kommer att börja med att sträcka ut kroppen, hitta avslappning, mediterar och mjuka upp våra leder. Vi testar våra vingar genom flygande asanas och vinyasas. Därefter kommer vi utforska luften som luftakrobater och bygga mer styrka inifrån. Du kommer att få leka dig igenom både AntiGravity® Aerial Yoga och AntiGravity® Suspension Fitness och avsluta med en härlig avslappning i Cocoon. I priset ingår även en fikapaus.

Anmälan: Maila namn och telefonnummer till hello@antigravityfitness.se. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Först till kvarn.

Avbokningar som sker minst 14 kalenderdagar innan workshopen/kursen kommer att återbetalas till fullo. Mellan 14 dagar och 48 h får du ingen återbetalning om inte din plats fylls innan workshopen/kursen börjar.  Om kursen/workshopen ställs in av oss, kommer du att erbjudas en återbetalning eller en möjlighet att använda innestående pengar till framtida kurser/workshops som har samma längd.

Pris: 550 SEK

Klädsel: Tshirt, tights utan dragkedja, barfota & utan smycken. Ta även med dig en tunn långärmad tröja.

Varmt välkommen att leka i luften med oss!

Anna & Isabella