no alt text set

Pris: 5900 SEK

Med ett lättare löpsteg guidas du tillbaka till glädjen i löpningen – allt i en vacker skärgårdsmiljö.

 

 • PASSAR NYBÖRJARE TILL ELIT – Vi mäter inga tider eller kilometer
 • PERSONLIG ANALYS  – av din fot, kropp och löpsteg
 • CERTIFIERAD BIOMEKANISK LÖPCOACH OCH YOGALÄRARE

Börjar löprundorna att kännas tunga och tråkiga?

När du springer med rätt rörelsemönster får du ett lättare och snabbare löpsteg som gör löprundan så mycket roligare. 

Under Löp-och Yogahelgen får du förståelse för din sanna kapacitet och hur du kan utvecklas i din löpning. 

DETTA ÄR VAD JAG BEHÖVER.  Maila isabella@wingsbybella.com för att boka nu.

Nu kanske du undrar hur löpning och yoga hänger ihop?

Yogan är faktiskt vårt ess i rockärmen, som tar bort löparstelheten och gör att du kan springa skadefritt livet ut.

 • HÅLLBAR OCH SKADEFRI LÖPARE  – genom mer rörlighet i kroppen, slipper du överkompensera och rätt muskel gör sitt jobb.
 • YOGANS MJUKA RÖRELSER – gör att du aldrig behöver stretcha i ditt liv igen
 • ETT MEDVETETET ANDETAG – gör att du inte behöver flåsa dig igenom löpturen
 1. Boka din Löp-och Yogahelg
 2. Upplev den svenska skärgårdsidyllen med andra löpare
 3. Kom tillbaka till din vanliga löprunda med mer glädje i steget

DETTA ÄR VAD JAG BEHÖVER.  Maila isabella@wingsbybella.com för att boka nu.

Löp-och Yogahelgen inkluderar: 

 • Boende och ljuvliga vegetariska måltider 
 • Bastu och havsbad
 • Löprundor i magisk natur, där du lär dig att springa så som kroppen är skapt för att springa.
 • Yoga- och medveten andning i naturen
 • Workshops på temat andning och fötter
 • Personlig videoanalys av ditt löpsteg 
 • Andningstekniker som ger dig mer syre i lungorna. Du orkar att springa längre, utan att bli lika trött som förr.
 • Verktyg som förbättrar din styrka, rörlighet, rytm och löpkänsla.
 • Prova på AntiGravity Aerial Yoga om du är nyfiken.

Upplev skärgårdsidyllen på Lyckhem som ligger på Kärleksstigen 11, i utkanten av Väddö, en liten oas belägen ca 90 min från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil, med SL-buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten till Östersjö.

Vi börjar Löp-och Yogahelgen kl 16:00 med en introlöpning. Den avslutas med en avslutningsfika vid 16:00. 

En vanlig dag på Löp-och Yogahelgen

Mjukstart på dagen

Vi startar dagen med att andas in morgonen och väcker kroppen med lekfull morgonlöpning där vi släpper våra fötter fria. Sedan väntar ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp behöver inför dagen. 

En löptur i skogen

Vi pausar med en vegetarisk lunch, havsbad och sköna promenader. Vi växlar upp med en löptur på stigarna i de vackra skogarna.

Avslutande middag

Som avslutning på dagen äter vi en färgsprakande middag tillsammans. I tacksamhet avslutar vi dagen med att andas under stjärnorna, i bastun eller mediterar i solnedgången.

Bokning
Anmälan är bindande.
Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga och löpning när du bokar på isabella@wingsbybella.com

Saknar du en rumskamrat? Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Vem är Isabella Habijan?
Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity Aerial Yoga, fötter och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

Vem är Sebastian Se?
Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Boende
Vår bas är rofyllda Lyckhem, som ligger på Väddös sydspets med hav i alla riktningar. Där finns både singel-och dubbelrum. Vi njuter av en avslappnad miljö där havsbad och bastu blir naturliga inslag under helgen. Närmsta badbryggan ligger 300 meter från husen. Går du istället åt andra hållet genom skogen så ligger klippbadet där du kan blicka ut mot Ålands öppna hav. När du behöver en stund för dig själv finns möjlighet till promenader längs vattnet till en vit paradisstrand, meditation vid bryggan eller varför inte ta med dig en bok till loungen.

Mat
På Lyckhem serveras mat som följer säsongen, med fokus på närodlat och växtbaserat – mat tillagad med kärlek från kockarna i köket. Matfilosofin andas balans och maten är alltid nyttig, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad. Maten är fylld av färger, smaker, texturer och näring. Matiga sallader, värmande soppor, krämiga röror och dressingar som förgyller livet. Mat utan pekpinnar, som är bra för dig och dessutom alltsomoftast också är snäll mot klimatet. Mat är inte regler, och inte heller allt eller inget. Det är glädje och kärlek från frö till färdig rätt, och något vi äter för att må bra och känna njutning. Vi avstår givetvis från processad mat till förmån för rena smaker som i den mån det är möjligt är närodlad.

Pris: 5900 SEK

Vi garanterar att efter helgen kommer du att vara en bättre löpare, med ett starkare självförtroende för din löpning, som kommer synas när du springer!

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

Varmt välkommen till en oförglömlig upplevelse!

Isabella & Sebastian