no alt text set

Pris: 5900 SEK

Feel empowered and revitalized by magical runs, playful Yoga and relaxing breaths in marvelous surroundings. We celebrate that we are ALIVE.

Följ med oss till en underbar plats precis vid havet i Stockholms skärgård. Vi möts på de magiska stigarna och bryggorna längs havet för att tillbringa en helg tillsammans där fokus ligger på att fira att vara levande, njuta till fullo och nyfiket utforska dig själv. Denna Löp-och Yogahelg är ett unikt tillfälle att utforska det nyfikna löpsteget, prova på AntiGravity® Yoga, Yin Yoga och meditera tillsammans. Vi upptäcker Väddö vackra orörda natur, natursköna löpstigar längs vattnet och i det omgivande naturreservatet.

Föreställ dig att du vaknar upp i stillhet till en omfamnande morgonstund med ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp och själ kan önska sig. På rofyllda Lyckhem, som ligger på natursköna Väddös sydspets, samlas vi i en miljö som inspirerar till fysisk rörelse där vi släpper våra fötter fria och låter vårt sinne hitta ett inre lugn med havsbad, bastu och sköna promenader längs vattnet och i skogen. Vi växlar stillheten på yogamattan med lekfullheten då vi nyfiket springer på stigarna utmed vattnet såväl som i det omgivande naturreservatet.

Innan du packar väskan och reser hemåt efter en fantastisk helg tillsammans med de andra deltagarna, kommer du få med dig en härlig samhörighetskänsla och en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

Unna dig en helg med fullt fokus på dig själv på en vacker plats i skärgården. Varje människa bär på ett antal förmågor som vi oftast inte utvecklat till fullo. Här har du möjlighet att nyfiket utforska vad som får dig att känna dig levande, vad ditt hjärta slår för och njuta av livet till fullo. Vi firar att vi är levande!

För vem? Denna helg är för dig som är van löpare såväl som nybörjare. Du kan ha erfarenhet av yoga eller så är du fullständig nybörjare. Vi utgår tillsammans ifrån var du befinner dig.

Vad ingår?
Del i dubbelrum och helpension tor em till sön em på rofyllda Lyckhem på natursköna Väddö. (singelrum går också att boka)
Yoga, meditation, löpning, lekfulla träningspass, föreläsningar och individuell coaching

När? 24-27 augusti 2023 

Bokning
Anmälan är bindande.
Anmäl gärna kostpreferenser samt din erfarenhet av yoga och löpning när du bokar på isabella@wingsbybella.com

Saknar du en rumskamrat? Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Under helgen kommer du att serveras ett brett utbud fyllt av träning, välgörande yogaklasser och variationsrika löppass där vi tillsammans springer ut i det fria och hittar glädje i löpsteget. Du kommer även att få med dig alla verktyg för att utvecklas som löpare. Löpning handlar för de flesta om att uppnå njutning innan, under och efter träningen. Vi hjälper dig som har svårt att tycka om löpning till att älska varje steg. Är du redan en passionerad löpare kommer vi att hjälpa dig i din utveckling att förbättra dina resultat och se till att du håller dig skadefri livet ut. Alla kan bli en bättre löpare – oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitlöpare.

Helgen innehåller:  Inspirerande workshops – Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till meditation – Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem – Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster – Videoanalys av löpsteget före/efter – Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans, rytm och löpkänsla – Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom.

Vem är Isabella Habijan?
Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

Vem är Sebastian Se?
Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Boende
Vår bas är rofyllda Lyckhem, som ligger på Väddös sydspets med hav i alla riktningar. Där finns både singel-och dubbelrum. Vi njuter av en avslappnad miljö där havsbad och bastu blir naturliga inslag under helgen. Närmsta badbryggan ligger 300 meter från husen. Går du istället åt andra hållet genom skogen så ligger klippbadet där du kan blicka ut mot Ålands öppna hav. När du behöver en stund för dig själv finns möjlighet till promenader längs vattnet till en vit paradisstrand, meditation vid bryggan eller varför inte ta med dig en bok till loungen.

Mat
På Lyckhem serveras mat som följer säsongen, med fokus på närodlat och växtbaserat – mat tillagad med kärlek från kockarna i köket. Matfilosofin andas balans och maten är alltid nyttig, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad. Maten är fylld av färger, smaker, texturer och näring. Matiga sallader, värmande soppor, krämiga röror och dressingar som förgyller livet. Mat utan pekpinnar, som är bra för dig och dessutom alltsomoftast också är snäll mot klimatet. Mat är inte regler, och inte heller allt eller inget. Det är glädje och kärlek från frö till färdig rätt, och något vi äter för att må bra och känna njutning. Vi avstår givetvis från processad mat till förmån för rena smaker som i den mån det är möjligt är närodlad.

Hur tar jag mig till Lyckhem på Väddö?
Den finns buss och båt som går från centrala Stockholm. Resan tar ca 1,5h.

Pris: 5900 SEK

Varmt välkommen till en oförglömlig upplevelse!

Isabella & Sebastian