no alt text set

Pris: 99 SEK

Kom och prova på funktionell fysträning utomhus med José Nuñez!

När? Tis 25  januari kl 18:30- ca 20:15

Var? Vi möts i Joe Nimble-butiken på Hantverkargatan 44

Hur? Öppna upp nyfikenheten i dig och ta på dig rörliga och varmare träningskläder.

Pris: 99kr. (betalas på plats) Anmälan är bindande.

Låt dig inspireras av Ebba och Isabella! – Två kropps- och rörelseterapeuter som har utvecklat sin kunskap från olika håll. Vi bjuder på den balanserande dansen mellan stress och återhämtning. 

Isabella är stresspedagog och har en bakgrund inom dans-och rörelseterapi och Alexanderteknik inspirerat av AntiGravity och yoga. Ebba har mångårig kunskap från sitt yrke som fysioterapeut i primärvården där hon träffat patienter med stressrelaterad ohälsa i mer än 20 år. Båda älskar att röra sig nyfiket i naturen där de gärna springer i funktionella skor eller går barfota. Vatten är ett element som förenar dem där de lekfullt paddlar på sina SUP-brädor.

Under workshopen väcker vi din nyfikenhet på hur du tar dig från stress till återhämtning. Du lär känna din avslappnade hållning, upptäcker din djupandning och får en förståelse för hur tankar och känslor påverkar ditt välmående. Vi kommer också att dela med oss om hur vi hittat kontakt våra kroppar såväl mentalt som känslomässigt och hur vi integrerat det i vårt yrke som terapeuter.

Takeaways:

Du får lära dig

  • Hur du tar dig från stress till återhämtning
  • “Water, whiskey & coffee” – breathing
  • Balanserad avspänd kroppshållning
  • Motorisk integrering – kopplingen mellan höger och vänster hjärnhalva

Varmt välkommen önskar Ebba och Isabella

Anmäl dig genom att maila oss på stockholm@joenimblesverige.se