no alt text set

Pris: 8990 SEK

Känner du dig trött men ändå igång?

Behöver kroppen vila, men hjärnan kör på högvarv?

Eller behöver du bara en paus från vardagen?

Följ med oss på en långweekend till Calahonda, mellan Malaga och Marbella, på den vackra spanska solkusten. Kroppen får vila, hjärnan en möjlighet att hitta ett lugn och vi låter känslorna röra sig genom kroppen.

Vi samlas i en exklusiv grupp om sex personer där vi skapar plats för att mjukna med Yin Yoga och AntiGravity® Yoga, vi lyssnar på våra andetag och vi fyller på med näringsrik mat.

När? Långhelg 3-8 maj (4 dagar)

  • Individuell hälsokonsultation
  • Guidning av licensierad hälsocoach och stresspedagog
  • Nybörjarkurs för dig som aldrig provat AntiGravity

Har du tappat kontakten med kroppen?

Är du bara uppe i huvudet?

Snurrar huvudet så pass mycket att det påverkar din sömn?

På AntiGravity MeTreat finns tiden att landa i kroppen och låta huvudet vila. Här får du tid till fullt fokus på dig själv med näringsrik mat på en vacker plats i värmen.

Under mjuk flytande avslappning i AntiGravity®hammocken släpper du taget om vardagskontrollen och låter kroppen mjukna. I den vackra naturen, när du låter huvudet vila, upptäcker du vilka behov som finns i din kropp. Under din MeTime, när huvudet slutar snurra, börjar du nyfiket undersöka vad du längtar efter och hitta tillbaka till ditt “varför” i livet.

Intresseanmälan –  maila isabella@wingsbybella.com

När? 3-8 maj (4 dagar -långhelg) 

Flygdagar 3 maj och 8 maj.

Vad ingår?
– 5 nätter i delat sovrum (2 enkelsängar i varje sovrum)
– Lakan, handdukar och duschtvål
– Yoga och aktiviteter enligt dagsprogram
– Möjlighet att boka in privata sessioner med Isabella till specialpris.
– Silent walk i naturen
– Morgonsnack, brunch och middag samt snacks
– Vatten, te och kaffe när så önskas
– Tillgång till områdets poolområden

– Holistiskt coachsamtal med Catrine

Pris? 8990 SEK

Vad behöver jag boka?
– Flygbiljetter (ingår ej i priset).

– Transport från/till flygplatsen. (Det går att förboka transport genom oss för 30 euro/person/väg.)

Föreslagna Flyg

Stockholm Arlanda- Malaga 3 Maj kl 11:35-16:00

Norwegian DY5051

eller

Stockholm Arlanda- Malaga 3 Maj kl 19:10-23:40

Ryanair FR 4686

Malaga – Stockholm Arlanda 8 Maj kl 12:10-16:25

Norwegian DY4222

Hör gärna till oss om du vill boka flyg från Göteborg eller Köpenhamn så tar vi fram förslag.

BOKA –  maila isabella@wingsbybella.com

Mer detaljerad information:

AntiGravity® Yoga/Yoga
Vi börjar dagen med en morgonsadhana antingen på yogamattan eller i AntiGravity®hammocken utomhus där vi med mjuka andetag sätter intentionen för dagen, väcker kroppen mjukt och landar tillsammans. Därefter följer en AntiGravity® Yogaklass. När vi känner för det tar vi även med oss yogamattan till stranden för en morgonyoga på stranden eller i bergen. På kvällen samlas vi åter i AntiGravity®hammocken eller på yogamattan för en AntiGravity® Aerial yogaklass eller en Yin Yogaklass.

Individuell hälso- och livsstilsanalys

Dessutom ingår en hälso- och livsstilsanalys med Catrine som är holistisk hälsocoach med fokus på kvinnohälsa. Det går till så att ni fyller i ett hälsoformulär samt skickar bilder på ert ansikte och tunga för analys innan ni reser iväg. Väl på plats kommer ni att ha ett coachsamtal tillsammans med Catrine där ni går igenom er hälsosituation och tillsammans tar fram rekommendationer för hur du kan förbättra din individuella hälsa.

Boende
Casa MeTreat är ett personligt inrett hem på toppen av Calahonda, mellan Malaga och Marbella, på Spanska Costa del Sol. Huset ligger i bostadskomplexet Alcores de Calahonda, som har tre poolområden och många promenadstigar precis i anslutning.

Casa MeTreat har fyra sovrum och tre badrum och en stor terrass med utsikt över Medelhavet. På övervåningen finns ett ljust och öppet kök/vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Utanför vardagsrummet finns också en inglasad terrass där vi äter de flesta av våra måltider tillsammans.

På nedervåningen finns tre sovrum: ett master bedroom, en suite och två sovrum som delar badrum. Alla sovrum har sin egen utgång till terrassen. Den stora terrassen i söderläge har flera platser för avkoppling, alla med fantastisk utsikt över havet. Casa MeTreat har Wifi och är helt rökfritt.

Vi hjälper dig gärna om du vill planera några andra aktiviteter under dessa dagar. Det finns mycket att hitta på för den som så önskar, till exempel; kajakpaddling, SUP, paddel, tennis, löpning, vandringar, besök till närliggande städer och byar med mera.

Hur tar jag mig till Casa MeTreat by C?
Flyg från Arlanda till Malaga tar cirka fyra timmar och Casa MeTreat by C är sedan beläget drygt en halvtimmes bilresa från flygplatsen.

Mat
All mat vi serverar är vegetarisk, färsk och näringsrik. Det mesta kommer från den lokala ekologiska marknaden och vi försöker att alltid förbereda mat enligt vad säsongen har att erbjuda. På så sätt ger vi våra kroppar näringsrik mat, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön och stöttar regionens ekologiska bönder. Om du är intresserad av att lära dig mer om hälsosam mat, är du välkommen att hjälpa till vid matförberedelserna.

Alla önskemål gällande kost kan tillgodoses, men var snäll och meddela oss när du gör din anmälan.

Preliminärt dagsprogram (4 dagar, 5 nätter)
07.30-09.00 Meditation/Yoga/ AntiGravity® Aerial Yoga
09.00 Lätt morgonsnacks (om du behöver) därefter MeTime (sol & bad, pool, relax, läsning,
reflektion, promenad till stranden etc.)
11:00 Brunch därefter MeTime
17.00-18.30 AntiGravity® Aerial Yoga/ Yin Yoga/ eller tidig middag
18:30-19:30 Middagsförberedelse
19.30 Middag + “wrap up” + what’s more to come (15-20 min)

Utöver detta kommer vi att ha ytterligare aktiviteter såsom silent walks, stund för reflektion, sharing, solnedgångsmeditation etc

Varmt välkommen önskar

Isabella & Catrine