no alt text set

Pris: 325 SEK

Välkomna på en unik klass i ® Suspension Fitness 2!

AntiGravity® Suspension Fitness ger dig möjligheten att utföra flips och flyga samtidigt som du engagerar både hjärta och kropp. AntiGravity® Suspension Fitness är den klass som är mest fysiskt utmanande och där luftakrobatik ingår. Du kommer att lära dig använda andetaget tillsammans med rörelsen i allt från flygande flips och inversioner till att du sträcker ut kroppen, ökar din rörlighet, styrka och balans. Vi kommer att gunga och utföra flips i rörelse under denna klass!

Nivå: Avancerad

Förkunskap: Att du deltagit på regelbundet på avancerade AntiGravity® eller AntiGravity® Supension Fitness-klasser eller har erfarenhet av t ex dans, gymnastik, dynamisk yoga eller träning som har gett dig styrka och god kroppskontroll.

Förbered dig på en unik träningsupplevelse – du kommer att hänga upp och ner, flyga och gunga och helt plötsligt kommer du att se världen utifrån ett nytt perspektiv.

Mer info om AntiGravity Suspension Fitness finns här:

Tid: 19:00-20:30

Plats: Homie Fitness, Skeppargatan 28, 114 52 Stockholm

Pris: 325 SEK Drop in och 220 SEK om du investerar i 10-klippkort.

Anmäl dig till hello@antigravityfitness.se. Anmälan är bindande. Först till kvarn. Då klasserna blir fullbokade snabbt och kölistan är lång behöver jag ta ut en avgift på 100 SEK för “no-show” dvs om du ej dyker upp.

Klädsel: Tshirt, tights utan dragkedja, barfota & utan smycken.

Kom i tid då jag ej har möjlighet att släppa in dig när jag börjat undervisa.

Varmt välkommen!

Isabella