no alt text set

Pris: 795 SEK

Hur ser din kontakt ut med dig själv?

Har du kontakt med alla delar av din kropp och med ditt sinne? 

Känner du att du har kontakt med ditt hjärta och lyssnar du på vad hjärtat säger dig?

Varmt välkommen att nyfiket utforska kontakten med dig själv i AntiGravity-hammocken, på golvet, vid matbordet och i gruppdiskussioner. Vi kommer att ge dig olika redskap och verktyg att stärka kontakten med den viktigaste personen i ditt liv – dig själv. Kanske hittar du något nytt att prova på vår antiinflammatoriska lunch. Vi bjuder in till en frigörande dag och hoppas att just du vill vara med.

Program

9.00 Intro

9.30  AntiGravity Restorative Yoga – Feel the flow

10.30 Paus + fika

10.45 Workshop på temat kontakt

11:15 Frigörande rörelse

12:15 Antiinflammatorisk lunch

13:30 Workshop på temat kontakt

14:00 AntiGravity Aerial Yoga – Feel it!

15:15 Avslutning

15.30 Slut för dagen

Plats: Homie Fitness, Skeppargatan 28, Östermalm, Stockholm

Vilka är vi?

”Där det finns rörelse, där finns det liv”. Karin har över 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och har sedan 6 år tillbaka fokuserat mest på yoga, där mötet mellan kroppen, tanken och sinnet får plats. Hennes klasser genomsyras av rörelseglädje och kärlek till kroppen. Karin jobbar till vardags med utbildning, facilitering och coaching inom ledarskap och brinner för personlig utveckling.

”Open your wings and fly!” Isabella har 3 stora passioner i livet: AntiGravity®, möten med människor och att dansa. Hon älskar att dela sin passion och energi och sedan 2005 inspirerar hon sina deltagare  till att våga hoppa utan att veta var de kommer att landa. Hon tror att vi alla blir lyckligare genom att lyssna inåt och följa vårt hjärtas väg. Förutom att utbilda instruktörer och hålla klasser i AntiGravity®, driver Isabella företaget Wings by Bella där hon hjälper människor att tända sin egna gnista och tillsammans nå nya höjder. Du hittar henne även som AntiGravity och Yoga PT samt som gruppträningsinstruktör för både Twitch Health och på SATS.

Om du vill veta mer om de olika klasserna…

AntiGravity® Restorative Yoga – Feel the flow

Ladda batterierna med en meditativ, helande och rehabliterande version av AntiGravity® Aerial Yoga där du verkligen får utforska och hitta kontakt med din kropp. Du kommer att mjukt öka din flexibilitet och lugna ditt sinne när kroppen flyter genom serier av rörelser som öppnar upp hela ryggraden, höfterna och bindväven i kroppen. Under denna klass stannar vi extra länge i positionerna för att verkligen hitta kontakt, känna in och komma djupare in i vår kropp.

Frigörande rörelse

Har du undrat hur det är att öppna dina vingar och flyga utan att du fysiskt lämnar marken? Under denna stund kommer vi tillsammans att utforska olika områden i kroppen. Vi kommer att nyfiket känna in elementen jord och luft. Du rör dig till musik på dina villkor. Ingen rörelse är för liten och ingen är för stor. Vi hittar ett flow tillsammans och njuter av härliga rytmer.

AntiGravity® Aerial Yoga – Feel it!

Under denna workshop får du möjlighet att flyga på dina egna villkor. Det handlar om att ha känna in var du står just för stunden och hitta kontakt med AntiGravity-hammocken.  Att våga lita på processen, hitta kontakt med olika delar av kroppen och börja flöda med andetaget, känna i hjärtat hur du flyger leder till att den fysiska kroppen får vingar. Isabella hjälper dig att förstå vilka verktyg som du behöver och hur du hittar kontakt med din egen kropp. Tillsammans utforskar vi nya platser såväl inuti kroppen som i det 3-dimensionella utrymmet aka luften utanför kroppen på ett lekfullt sätt.

Allt detta för endast 795:- inkl. lunch

Anmälan till hello@antigravityfitness.se

Välkomna önskar

Bella och Karin