no alt text set

Ibland ruskar livet om dig ordentligt. Sådär ordentligt att du förstår att du lever. Jag å andra sidan fick behålla livet. Det kunde ha gått åt andra hållet också, men jag fick en andra chans. För 5 år sedan krashade mitt liv totalt. Vi krockade med en bergvägg i 70km/h. 

Jag hade kört på i minst 200km/h i hela mitt liv. Allt hade gått i en takt som ingen annan klarade av, bara jag. Jag hoppade från en aktivitet till en annan som en duracellkanin utan broms. Jag var som en robot som bara producerade och producerade. Att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt var mitt mått på framgång. Hade jag tid att njuta? Rätt sällan faktiskt eftersom jag hela tiden var på väg att fånga nästa aktivitet. Var jag glad? Jo, jag hade egentligen nära till skratt, men jag hann inte känna in för att skratta från mitt hjärta. 

Om jag inte hade något att göra, kände jag mig oproduktiv och jag fick direkt långtråkigt. Jag visste inte vad avslappning var och att ta det lugnt fanns inte på min kartbild. I mer än 10 år kombinerade  jag gruppträningsinstruktörsyrket med först ett lärarjobb och sedan ett projektledarjobb. Jag gick upp 6 för att vara på jobbet 7 och för att kunna avsluta i tid för att hinna i tid till alla mina pass. Klockan 23 stupade jag i säng och innan dess hade jag slängt i mig något att äta. Jag älskar att baka bröd och laga mat, men det hanns inte riktigt mellan 22-23 på kvällarna när jag var hemma. Magen var ofta orolig för jag hade en arbetsbörda som var helt otrolig, men jag lyckades aldrig dra ner på arbetsbördan för allt var ju superkul att göra!

Idag vill jag dela min story med dig.

Vad innebär det för dig att vara levande?

Detta var en fråga som jag ställde mig för nästan 5 år sedan. Jag hade överlevt, men min kropp var kvaddad. Jag hade otroliga smärtor som jag inte förstod. Trots detta kände jag en otrolig tacksamhet att jag levde. Jag hade för första gången hittat kontakt med mig själv. På ett sjukhus på andra sidan jorden börjar min resa att förstå kroppens förmåga att helas, lyssna till min intuition och följa mitt hjärtas väg.

Kom och lyssna på min föreläsning den 28e mars 18-19. Mer info hittar du här: 

Categories: