no alt text set

Jag tänkte dela en sak som jag ännu inte delat med dig. Jag har i flera år haft en dröm om att hitta en plats i Kroatien där jag har möjlighet att dela AntiGravity Aerial Yoga. Kroatien har en stor plats i mitt hjärta då båda mina föräldrar är därifrån och jag har besökt landet nästan varje år sedan jag var liten. Jag har lärt mig dyka och simma i det Adriatiska havet. De senaste åren har jag besökt Kroatien med ett par helt andra glasögon. Jag har letat och längtat och jag har fortsatt önska mig. När jag hittade denna plats sa det bara klick. Jag föll pladask. Jag hade blivit förälskad.

Promenadstigarna längs vattnet, vandring upp till vackra utsiktsplatser och det kristallklara vattnet. Det vattnet går inte att sluta titta på. Det förtrollar mig.

Jag sprang på morgonen längs vattnet i soluppgången och jag njöt av varje steg. Den friska luften från pinjeträden och det glittrande havet. Jag flög fram trots att mina ögon knappt var öppna. Och det bästa med att springa var att kunna hoppa i vattnet efteråt. Att sedan hotellet överträffade mina förväntningar både vad gäller mat och standard var pricken över i. Hotellet har 4 stjärnor och det lever definitivt upp till dem. Jag var bara tvungen att ta ett foto från deras pool med utiskt. På mina två komprimerade dagar njöt jag av en soluppgångsmeditation, en meditation under stjärnorna och en middag i solnedgången. Jag var förälskad på riktigt. Jag fullständigt hoppade fram! Jag var som en gasell. Jag vet ej hur många gånger som jag hoppade i vattnet och badade den helgen. Både från klipporna direkt i anslutning till hotellet eller från någon av de mysiga badvikar som finns en kortare promenad därifrån.

Att jag dessutom får utforma hela retreatet med själen i fokus och dela från mitt hjärta kan jag inte sätta ord på. Jag är så tacksam. Så tacksam! Mest tacksam är jag för alla ni som redan har bokat er och tror på mig och det jag vill dela. Jag har redan börjat skapa denna vecka.  Förutom ett dagsprogram med morgonmeditation och AntiGravity Yoga  samt kvällspass i AntiGravity-hammocken, funderar jag på att ta med er på en båttur och en vandring i bergen med en magisk utsikt. Jag glömde nämna meditationen under stjärnorna. Den bara måste vi få uppleva tillsammans.  För mig var det en fullständigt magisk upplevelse. I tystnad under stjärnorna.

Jag har så många ideer och jag vill bara höra om du har någon önskan? Är det något som du bara längtar till så mycket? Något som du alltid velat ha med på ett retreat? Berätta gärna för mig. Jag vill verkligen att du delar så jag kan skapa utifrån dina behov. Jag längtar att få utforma detta retreat med dig i fokus.

Och för dig som vill veta vad som redan ingår i AntiGravity SoulTreat så klicka här.

Följ med mig till en magisk plats. 

Isabella

Categories: