no alt text set

Just nu befinner jag mig i en tid när jag precis öppnat mina vingar. Jag flyger över så många härliga destinationer och jag är otroligt tacksam för alla de personer som jag möter och det jag upplever just nu. Samtidigt har jag precis tagit mig ur en intensiv period där jag sagt hejdå till en vardag som jag haft i mer än 10 år. Jag känner att jag fullständigt sprudlar inombords och jag längtar efter att få förverkliga så många önskningar.

Efter destinationer såsom NYC, Kroatien, Spanien x2 sedan augusti har jag nu landat i Indien på ett Janesh Vaidyas ayurvedaretreat. Jag bestämde mig för att åka hit just denna höst för att jag ville lära mig mer om ayurveda. Jag ville förstå hur denna lära om livet kunde hjälpa mig och jag ville få min kropp att rensas och forhoppningsvis helas. Det jag dock behövde mest av allt var att landa. Jag behövde landa i min kropp och verkligen få vara med mina tankar och mina känslor. Vi får behandlingar varje dag som hjälper oss att rensa ut gifter ur kroppen och som hjälper oss att balansera de olika elementen vatten, jord och eld som finns i oss. Maten är fantastiskt och även om vi äter nästan hela tiden  känner jag mig aldrig proppmätt eller aldrig hungrig heller för den delen även om sista målet är 17:30, många timmar tidigare än vad jag normalt brukar äta. Min kropp bara tar emot alla de grönsaker som serveras och all den frukt som vi får antigen som en juice eller färsk.

Jag åkte hit för att jag kände att det var dags att rota ner mina rötter. För att jag ska kunna flyga högt med er i AntiGravityhammocken på de olika retreat som jag själv planerar att hålla eller de många klasser som du kommer kunna delta på i vår, behövde jag hitta mina rötter.

Innan jag åkte hit avslutade jag precis en kurs som varit en ögonöppnare och en fantastiskt start på en resa inom feminint ledarskap. I somras kände jag en stark längtan att börja utforska ett område inom mig som jag inte riktigt tagit hand om eller lagt energi på att utforska. Min egen sexualitet eller senusalitet som kvinna. Den kraft som finns i feminin energi. Jag kände att jag behövde påbörja denna resa för att kunna stå upp i min egen fulla kraft. Jag behövde rota ner mig och förstå vad njutning innebar för mig. Allt detta hör ihop med kreativitet om du tar dig in i yogavärlden och börjar prata om chakran. Det andra chakrat handlar just sensualitet, sexualitet men också om kreativitet. (För dig som inte har koll på chakran, kommer jag återkomma mer i ett annat inlägg längre fram. Det här skulle bli så långt annars ;)) Det som jag behövde var att låta min kreativitet flöda och jag visste att jag bara kunde göra detta genom att kliva över min rädsla och istället nyfiket utforska vad feminint ledaskap innebär för mig. Om du också funderat kring detta, kan jag varmt rekommendera Lovisa Alséns kurs som jag precis slutfört. Denna kurs är en början på en ny och spännande resa för mig. 

AntiGravityhammocken har såklart åkt med mig till Indien, men än så länge har jag inte hittat en plats att hänga upp den. Jag längtar efter att få rota ner mig och meditera svävande. Det är dags att expandera mina rötter under ytterligare en vecka och utforska vad som jag behöver och längtar efter i mitt liv just nu.

Så inför helgen, se om du kan expandera dina rötter och känna in vilka dina behov är just nu. Sätt dig i tystnad i några minuter och bara känn in hur du rotar ner dina sittben i underlaget under dig samtidigt som du andas långa djupa andetag. Grunda dig och börja lyssna inåt efter vad du behöver just nu och bara stanna i allt som kommer upp. Du kan sätta en timer på minst 5 minuter.  När du är klar, avsluta med antingen säga 3 saker som du är tacksam för just nu eller skriva ner dem.

Jag önskar dig en fantastisk och närande helg!

Tack för att du tog dig tid att läsa.

Isabella

Categories: