no alt text set

Nu ska ni äntligen få lära känna en tjej med så mycket värme, drivkraft och power. Hon är min partner när vi åker till AntiGravity MeTreat i Spanien i maj. Det är hennes hem vi får bo i och njuta av en långhelg i AntiGravityhammocken. Jag bad Catrine presentera sig och här kommer hennes ord. 

Hallå, 

Jag heter Catrine och det är jag som är Isabellas ‘partner in crime’ när det kommer till MeTreaten i Spanien. Anledningen till att vi hamnade i Spanien är att jag för cirka ett och ett halvt år sedan sa upp mig från mitt jobb och flyttade till Spanien. Folk tyckte jag var galen och det tyckte jag med och det var nog precis därför det kändes så rätt! 

Jag jobbade då som hållbarhetsstrateg på ett stort fastighetsbolag i Stockholm, men bestämde mig efter tre hektiska år som anställd att lägga min femåriga civilingenjörsutbildning på hyllan. Jag hade kört slut på mig själv och sprungit in i den berömda väggen. 

Jag kände att jag var tvungen att ta ett stort steg bort från tryggheten och istället prioritera någonting som jag trodde hundraprocentigt på och som jag själv fick sätta ramarna för. Det hade tagit för mycket energi att jobba i ständig motvind och tvingas ta hänsyn till människor som inte delade min mening att det går att vara hållbar och tjäna pengar på samma gång. 

Jag hade kört på och gjort det som förväntades av mig i princip hela mitt liv, utan att en enda gång stanna upp och reflektera över hur jag själv mådde och vad jag behövde. Det var när jag var inne i min egen process som idéen med MeTreat by C föddes. Jag såg runt omkring mig att de flesta gjorde precis som jag hade gjort och bara sprang på utan att ha en aning om vart de sprang och framförallt varför. Så idéen med MeTreat by C var att ge människor tillfälle att stanna upp i vardagen, på en solig och rofylld plats och reflektera över sig själva och sina liv.

Det var i precis samma veva som jag träffade på Isabella och AntiGravity Yoga. Jag hade varit övertygad om att jag behövde yoga i mitt liv ett tag och gått ett antal intensivkurser men aldrig riktigt fastnat för det. Jag tyckte att det var för lugnt. Kontrasten mellan mitt hektiska liv och den stillsamma versionen av yoga var då för stor för mig, mitt huvud klarade inte av det. Med AntiGravity yogan var det någonting helt annat, jag kunde stänga av livet utanför studion helt eftersom jag i hammocken var tvungen att vara fokuserad och helt närvarande. Det var en fantastisk känsla och dessutom var det otroligt kul och utmanande på ett befriande sätt! 

Isabella och jag upptäckte även att vi delade matintresset och när idéen på att köra retreat tillsammans kläcktes var det med detsamma ett rungande ja från oss båda. 

När man vågar gå utanför matrixen kan det hända att man snart befinner sig någon helt annanstans än vad man bara månader tidigare hade en aning om. För min del har det lett mig till att jag i vår är färdigutbildad hälso- och livsstilsterapeut och är på gång att starta mitt eget företag inom holistisk hälsa. Det är som en dröm och jag älskar varje sekund av det. Det är så häftigt att lära sig hur kroppen fungerar i grunden och att kunna hjälpa människor att må bättre på ett naturligt sätt. Så nytt för retreatet i maj är att alla deltagare kommer att få en individuell hälsoanalys gjord av mig. 

Jag hoppas att vi får träffa några av er i maj i ett soligt Spanien! Tills dess, ta hand om er och glöm inte att ger er själva Metime i vardagen. 

Kramar Catrine 

Categories: