AntiGravity goes Croatia

Kategorier:

Vill du följa med på ett magiskt retreat till Kroatiens hälsoö Losinj? I detta blogginlägg får du ta del av Isabellas personliga berättelse om hur AntiGravity SoulTreat i Kroatien blev till.

Expand your roots

Kategorier:

Hur viktigt är det för dig med grunding? Vad är dina behov just nu? I detta blogginlägg delar Isabella varför det är viktigt att expandera rötterna först för att kunna öppna sina vingar.

New York, New York with Christopher Harrison

Kategorier:

Grundaren till AntiGravity® Fitness heter Christopher Harrison. I detta blogginlägg får du ta del av Isabellas personliga berättelse om när hon mötte Christopher för första gången. Christopher har inspirerat henne till att öppna sina vingar.

Eva, varför blev du instruktör i AntiGravity®? 

Kategorier:

I detta blogginlägg berättar Eva sin story. För henne visade sig AntiGravity® vara precis den kontrast som hon behövde till hennes annars tämligen seriösa liv. Upplevelsen av instruktörsutbildningen var en total överraskning för henne.

AntiGravity®-familjen

Kategorier:

AntiGravity® Fitness är den enda aerial fitness-tekniken med 8 olika program. I detta blogginlägg svarar Isabella på en fråga som hon får dagligen, nämligen “Vilket AntiGravity®-program ska jag prova?” Här får du hennes personliga berättelse om de olika programmen.

Om AntiGravity Sweden

De oväntade fördelarna med AntiGravity®

Kategorier:

Att träna AntiGravity har många hälsofördelar. Här får du reda på spännande saker som händer i kroppen när du hänger uppochner. Isabella berättar även hur hennes kropp mår efter att regelbundet praktiserat AntiGravity sedan 2014.