Välkommen till AntiGravity!

Explore the air with me!

Välkommen till mitt space!

Är du redo att öppna dina vingar och utforska nya förmågor hos dig själv? Jag känner en otrolig glädje att få visa dig ett nytt perspektiv på världen. 

Jag har skapat detta space för att du ska få förståelse för hur AntiGravity® kan hjälpa dig att bli både gladare, starkare och mer balanserad. Utforskar du min sida kommer du också att lära dig mer om AntiGravity®, var du kan prova att hänga uppochner samt lära dig mer om våra instruktörsutbildningar och event. Boka upp oss för team building, möhippor/svensexor, barnkalas etc. och ta med dig kompisarna, dina barn eller kollegorna på en oförglömlig upplevelse.  Ska du ut och resa? Vill du prova att hänga uppochner på en annan del av jordklotet? På AntiGravity® Fitness hemsida kan du utforska de över 700 studior som finns i 49 länder.

För att boka dig på våra AntiGravityklasser, klicka här.

Tack för att jag får vara med på denna resa tillsammans med just dig.  

Be airful, 

Isabella Habijan underskrift
Isabella Habijan - AntiGravity Fitness Sweden

Prova på AntiGravity?

AntiGravity® är den enda aerial fitness-tekniken med 8 olika program och passar både dig som söker en ny utmaning inom träning men även dig som aldrig tränat tidigare. Är du redo att hänga uppochner?

AntiGravity Fitness Sweden Klasser

Vill du bli instruktör?  

Vill du sprida en träningsform som låter dina deltagare känna sig som barn på nytt? Vill du känna nyfikenheten och glädjen i rummet varje gång du leker i luften tillsammans med dina deltagare? Våra utbildningar ger dig just denna unika möjlighet 

AntiGravity Sweden Teacher Training
Eva Lindblad

En av de bästa utbildningar som jag gått

Instruktörsutbildningen med Isabella är en av de bästa utbildningar jag gått, och jag har en hel del att jämföra med. Hon är noggrann, strukturerad, upplyftande och genuint omtänksam. Hon fick oss alla att känna oss sedda och energifyllda och på samma gång lärde vi oss så mycket under kort tid. Proffsigt och otroligt roligt på samma gång. Fantastiskt från början till slut!

Eva Lindblad

Vill Du Inspireras?

Vill du hålla dig uppdaterad gällande våra senaste events, retreats och instruktörsutbildningar eller få tips och inspiration i din brevlåda online? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev.