27/8 Crash Course i AntiGravity

augusti 27, 2022 - augusti 27, 2022

Instruktör: Isabella Habijan Event kategori: Workshops

Har du aldrig provat AntiGravity?Nu har du chansen! Ta med en kompis eller kom själv. Dagen är till för dig som är nyfiken på AntiGravity, men som aldrig provat. Dagen är även till för dig som provat tidigare som vill fördjupa dig i grunderna eller bara ge dig själv en härlig stund i hammocken. 

27/8 Foot Focused Yin Yoga på en rooftop

augusti 27, 2022 - augusti 27, 2022

Instruktör: Isabella Habijan Event kategori: Workshops

Under denna Yin Yogaklass på en rooftop kommer vi mjukt att öppna upp kroppen och låta våra fotsulor ta plats. Fokus kommer att ligga på dina fötter och hur du kan mjuka upp bindväven i foten och underkroppen.

28/8 STHLM Barfoot & Breath RUN

augusti 28, 2022 - augusti 28, 2022

Instruktör: Isabella Habijan Event kategori: Workshops

Årets barfotalopp med fokus på ditt andetag! Tanken är att du som är intresserad av att lära dig mer om eller redan gillar barfotalöpning (eller naturlig löpning) får chansen att träffa likasinnade, ha kul tillsammans och kanske även hitta nya träningskompisar.

8/9 WORKSHOP – Fotskola

september 8, 2022 - september 8, 2022

Instruktör: Ebba Lago Event kategori: Workshops

I en 2 timmars workshop så lär du dig allt du behöver för att återskapa full funktion i fötterna samt möjliggör att du får lyckliga och välmående fötter. Allt för dig som har besvär av hallux valgus, plantar fasciit, hälsporre, mortons, pronation, höga fotvalv, nedsjunkna fotvalv, smärtor i knä, höft eller rygg.