no alt text set

Pris: 4900 SEK

Eary-bird pris: 4700SEK (Går ut juni 30, 2021)

Välkommen till en helg med yoga och löpning i naturskön omgivning!

Föreställ dig att du vaknar upp i stillhet och är utvilad till en omfamnande morgonstund med ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp och själ kan önska sig.

Här kan du nu låta din kropp starta upp i en miljö som inspirerar till fysisk rörelse såväl som till stärkande andetag med frisk havsluft i lungorna. 

På en plats i skärgården får vi uppleva hur naturen omsluter oss, när vi släpper våra kroppar, sinnen och fötter fria. 

Vår bas är rofyllda Villa Lovik som ligger på Lidingös natursköna norra udde. Vi njuter av en avslappnad miljö där havsbad, SPA, utomhuspool och bastu blir naturliga inslag under helgen. När du behöver en stund för dig själv finns möjlighet till promenader längs vattnet, meditation vid bryggan eller varför inte ta med dig en bok till loungen med utsikt över vattnet.  

Vi växlar stillheten med lekfullheten då vi nyfiket utforskar stigarna utmed vattnet, såväl som i det omgivande naturreservatet. 

Under helgen kommer du att serveras ett brett utbud fyllt av träning, välgörande yogaklasser och variationsrika löppass där vi tillsammans springer ut i det fria och hittar glädje i löpsteget. Du kommer även att få med dig alla redskap för att utvecklas som löpare. Löpning handlar för de flesta om att uppnå njutning innan, under och efter träningen. Vi hjälper dig som har svårt att tycka om löpning till att älska varje steg. Är du redan en passionerad löpare kommer vi att hjälpa dig i din utveckling att förbättra dina resultat och se till att du håller dig skadefri livet ut. Alla kan bli en bättre löpare – oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitlöpare. 

En av de bästa komplimenterande träningsformerna för löpare sker genom yogans välgörande andningstekniker samtidigt som du mjukar upp ledrörligheten och stärker kroppens så viktiga core-muskulatur. Yoga handlar om att rota våra fötter, vilket är förutsättningen för att kunna röra oss med kontakt inifrån och ut, vara inkännande och låta rörelsen bli frigörande. Under helgen hjälper vi dig att förstå att yoga är mer än yogapositioner “ asanas”. Vi utforskar nyfiket hur kroppen rör sig i olika plan, där din kropp är i flöde istället för instängd i givna strukturer. Vi bjuder in dig till en ny dimension inom yoga – det lekfulla och nyfikna perspektivet som vi ofta glömmer bort.

Helgen innehåller: Inspirerande föreläsningar – Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till meditation – Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem – Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster – Videoanalys av löpsteget före/efter – Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans, rytm och löpkänsla – Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom.

Innan du packar väskan och reser hemåt efter en underbar helg tillsammans med de andra deltagarna, kommer du få med dig en härlig känsla och en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten!

För vem? Denna helg är för dig som är van löpare såväl som nybörjare. Du kan ha erfarenhet av yoga eller så är du fullständig nybörjare. Vi utgår tillsammans ifrån var du befinner dig.

Vad ingår? 

  • Enkelrum + helpension fre em till sön lunch på rofyllda Villa Lovik på Lidingös natursköna norra udde.
  • Yoga, meditation, löpning, lekfulla träningspass, föreläsningar och individuell coaching

När? 13-15 augusti

Pris? 4900 SEK

Bokning? Du anmäler dig genom att maila hello@antigravityfitness.se. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt om ni önskar dubbelrum istället för singelrum.

Hur tar jag mig till Villa Lovik på Lidingö? 

För att åka kommunalt till Villa Lovik ta T-bana till Ropsten och sedan buss 204 mot Elfvik. Hållplatsen ligger vid infarten till Villa Lovik och har samma namn. Bussresan tar ca. 20 minuter.

Om du kommer med bil åker du över Lidingöbron, håller höger körfält och följer skyltarna mot Elfvik. Fortsätt på samma väg i ca. 10-12 minuter. Det står skyltat Villa Lovik på höger sida där man svänger av till anläggningen.

Vem är Sebastian?

Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Vem är Isabella?

Isabella vurmar för följande saker i livet: att leva livet i rörelse, att möta människor, förstå deras drivkrafter och frigöra sinnet genom dansen. Hon älskar att inspirera sina deltagare och hjälpa dem att hitta kontakt med sig själva på hennes AntiGravity®-, dans- eller yogaklasser. Hon tror att en av vägarna till att blir lyckligare är att lyssna inåt och nyfiket utforska den väg hjärtat guidar oss. Förutom att utbilda instruktörer i AntiGravity® Aerial Yoga, instruerar Isabella bl a yoga på SATS. Isabella driver sitt egna företag Wings by Bella, föreläser och anordnar egna retreat och workshops både i Sverige och utomlands.

Varmt välkommen till en oförglömlig upplevelse!

Isabella & Sebastian