no alt text set

Pris: 99 SEK

Bli en bättre löpare! – Foten är roten till din löpning

När? Tis 14 dec kl 18:30- ca 20:00

Var? I Joe Nimble-butiken på Hantverkargatan 44

Hur? Öppna upp nyfikenheten i dig och ta på dig rörliga kläder.

Pris: 99kr. Anmälan är bindande.

Har du undrat hur det är att springa och samtidigt känna glädje? Har du tänkt att löpning skulle kunna bli en del av din vardagsträning men gett upp för det inte känts roligt eller för att du gått ut för hårt och dragit på dig en skada? Är det kanske så att du tänkt att yoga skulle vara något för dig, men alltid känt att det varit för fluffigt?

Låt dig inspireras av Isabella och Sebastian! – två coacher som har utvecklat sin kunskap från olika håll. Isabella från dans-och rörelseterapi inspirerat av AntiGravity och yoga. Sebastian har en bred bakgrund inom sportens värld både som professionell coach och mångutövare, där han coachat allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning.

Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. “En funktionell kropp förlänger livet i vardagen och i spåret! “

Kan vi med hjälp av yogan upptäcka ytterligare en dimension där vi mjuknar i kroppen och hittar såväl mental som fysisk avspänning?

Under workshopen väcker vi din nyfikenhet kring löpning, träning och yoga. Vi ger dig möjlighet att utforska hur löpteknik och yoga kan hjälpa dig att bli en bättre löpare

Takeaways:

  • Löpteknik
  • Löpningens fyra krafter
  • 3 välgörande yogaövningar för löpare

Varmt välkommen önskar Isabella och Sebastian

Första 2 platserna är gratis – så först till kvarn genom att maila oss på stockholm@joenimblesverige.se