no alt text set

Pris: 10998 SEK

In the AntiGravity® Hammock we open our wings, feel the wind and elevate together. We celebrate that we are ALIVE.

Följ med mig till en magisk plats nära havet på Gran Canaria. Vi möts i AntiGravity®-hammocken med utsikt över havet för att tillbringa en vecka tillsammans där fokus ligger på att fira att vara levande, njuta till fullo och nyfiket utforska dig själv. Detta AntiGravity® SoulTreat är ett unikt tillfälle att upptäcka AntiGravity® Aerial Yoga, njuta av Yin Yoga och meditera tillsammans. Vi upptäcker Gran Canaria med dess stränder och fantastiska natur.

Unna dig en vecka med fullt fokus på dig själv på en vacker plats i värmen. Varje människa bär på ett antal förmågor som vi oftast inte utforskat till fullo. Genom att befinna oss i AntiGravity®- hammocken släpper vi taget om kontrollen och vågar öppna våra vingar. Här har du möjlighet att nyfiket utforska vad som får dig att känna dig levande, vad ditt hjärta slår för och njuta av livet till fullo. Vi öppnar våra vingar, känner vinden och lyfter tillsammans. Vi firar att vi är levande.

Vad ingår?
7 nätter i delat sovrum på lägenhetshotellet Maritim Playa, (Playa del Ingles)
(enkelrumstillägg 2500 SEK)
Halvpension 7 nätter (Frukost + middag).
Transfer ToR till hotell Maritim Playa, Playa del Ingles, på Gran Canaria
Yoga, AntiGravity® Aerial Yoga, morgon- eller kvällsmeditationer, avslappning vid havet, silent walks längs vattnet mm. enligt dagsprogram.
Tillgång till hotellets gym och utomhuspool.

När? 18-25 januari 2023

Nivå: Retreatet är anpassat både för dig som aldrig provat AntiGravity® Aerial Yoga, såväl som för dig som brukar flyga i AntiGravity®-hammocken.

Bokning
Gör din intresseanmälan här.   Vi kommer sedan att kontakta dig och se om du behöver hjälp med även flygbokning.

Saknar du en rumskamrat eller har frågor om själva retreatet
Maila isabella@wingsbybella.com så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Vad behöver jag boka?
Flygbiljetter till Gran Canaria
Förslag på flyg kommer inom snar framtid.

Vem är Isabella?
Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

AntiGravity® Aerial Yoga
Vi börjar dagen med en morgonsadhana antingen på yogamattan eller i AntiGravity®-hammocken utomhus där vi med meditation sätter intentionen för dagen, väcker kroppen mjukt och landar tillsammans. När vi känner för det tar vi oss till havet för att meditera i vågornas brus. På kvällen samlas vi åter i AntiGravity®-hammocken eller på yogamattan för en AntiGravity® Aerial Yogaklass eller en Yin Yogaklass.

Boende
Vi bor på det 3,5 stjärniga lägenhetshotellet Maritim Playa i Playa del Ingles som ligger en 8 minuters promenad från stranden. I lägenheterna kan upp till 3 personer bo. De består av separat sovrum, vardagsrum, dusch, WC, öppet kök, delvis inglasad balkong samt kylskåp med dryck (mot avgift). Hotellområdet och rummen har Wifi.  På hotellområdet finns utomhuspool, bubbelpool, gym och bastu. AntiGravitystudion ligger på takterrassen med utsikt över havet.

Preliminärt dagsprogram 
07.00-09.00 Meditation + AntiGravity® Yoga
09.00 Frukost därefter SoulTime (sol & bad, pool, relax, läsning,
reflektion, vandring, promenad längs kusten, etc.)
16.00-18.00 antingen AntiGravity Yoga eller Yin Yoga
19:00 Middag + “wrap up” + what’s more to come (15-20 min)
21:00 Meditation under stjärnorna

Utöver detta kommer vi att ha ytterligare valfria aktiviteter såsom silent walks, avslappning, fridans, reflektion, sharing, meditation i solnedgången etc.

Pris: 10 998 SEK exklusive flyg

Varmt välkommen!
Isabella