no alt text set

Pris: 4700 SEK

Denna helg är för dig som redan medverkat på en löp & yogahelg och som vill ha mer!

Föreställ dig att du vaknar upp i stillhet och är utvilad till en omfamnande morgonstund med ett uppdukat frukostbord som ger dig allt din kropp och själ kan önska sig.

Vår bas är rofyllda Villa Lovik som ligger på Lidingös natursköna norra udde. Vi njuter av en avslappnad miljö där havsbad, SPA, utomhuspool och bastu blir naturliga inslag under helgen. När du behöver en stund för dig själv finns möjlighet till promenader längs vattnet, meditation vid bryggan eller varför inte ta med dig en bok till loungen med utsikt över vattnet.

Vi växlar stillheten med lekfullheten då vi nyfiket utforskar stigarna utmed vattnet, såväl som i det omgivande naturreservatet.

Helgen innehåller: Inspirerande föreläsningar – Andnings- och rörlighetsövningar och en introduktion till meditation – Fundamentala och livsbejakande morgonsekvenser i yoga som du kan ta med dig hem – Genomgång av kroppen, foten och vårt medfödda biomekaniska rörelsemönster – Videoanalys av löpsteget före/efter – Vitala övningar för att förbättra styrka, flexibilitet, balans, rytm och löpkänsla – Hur vi når våra mål, resultat och framsteg och upprätthåller välmåendet hela livet igenom.

Innan du packar väskan och reser hemåt efter en underbar helg tillsammans med de andra deltagarna, kommer du få med dig en härlig känsla och en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten!

För vem?
Denna påbyggnadshelg är för dig som redan medverkat på en löp/yogahelg.

Vad ingår?

Enkelrum + helpension fre em till sön lunch på rofyllda Villa Lovik på Lidingös natursköna norra udde.
Yoga, meditation, löpning, lekfulla träningspass, föreläsningar och individuell coaching

Pris? 4700 SEK

Bokning?
Du anmäler dig genom att maila hi@wingsbybella.com. Anmälan är bindande. Anmäl gärna kostpreferenser samt om ni önskar dubbelrum istället för singelrum.

Hur tar jag mig till Villa Lovik på Lidingö?

För att åka kommunalt till Villa Lovik ta T-bana till Ropsten och sedan buss 204 mot Elfvik. Hållplatsen ligger vid infarten till Villa Lovik och har samma namn. Bussresan tar ca. 20 minuter.

Om du kommer med bil åker du över Lidingöbron, håller höger körfält och följer skyltarna mot Elfvik. Fortsätt på samma väg i ca. 10-12 minuter. Det står skyltat Villa Lovik på höger sida där man svänger av till anläggningen.

Vem är Sebastian?
Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet!“

Vem är Isabella?
Isabella har tre stora passioner i livet: att leva livet i rörelse, möten med människor och att dansa. Hon älskar att dela sin passion och inspirera sina deltagare på hennes AntiGravity®-, dans- eller yogaklasser. Hon tror att vi alla blir lyckligare genom att lyssna inåt och nyfiket utforska vårt hjärtas väg. Förutom att utbilda instruktörer i AntiGravity® Aerial Yoga, instruerar Isabella bl a yoga på SATS. Isabella driver sitt egna företag Wings by Bella, föreläser och anordnar egna retreat och workshops både i Sverige och utomlands.

Varmt välkommen!
Isabella & Sebastian