no alt text set

Pris: 0 SEK

Tid: 11:30-12:00

Plats: ONLINE, via en länk (Zoom).

https://us02web.zoom.us/j/3946028883?pwd=c2NUVGZCTlg2Z2kzWERGQkZHajZPdz09

Meeting ID: 394 602 8883
Passcode: 0wWxBK

Vad vi behöver mer än någonsin just nu är att våga släppa taget om det som behöver ut.

Vi är alla samlare och vi samlar på känslor, personer, minnen, saker… Men vi samlar också på stress, känslor av svek och skam, om att inte prestera tillräckligt, om att inte vara tillräcklig som du är, om att inte räcka till… Känslor som försätter oss i en känsla av brist istället för överflöd. Istället för att låta känslor flöda i kroppen, lagrar vi dem djupt inne i oss, vilket gör det svårt för oss att ens upptäcka dem. Genom andetag in i kroppen och lekfull rörelse från insidan och ut, börjar vi gräva djupt inom oss. Något måste dö för att födas på nytt. Vi undersöker nyfiket hur vi kan skapa plats inom oss genom att våga släppa taget.

Du behöver inte ha någon förkunskap av varken träning, yoga eller meditation. Jag vill bara erbjuda dig ett andrum där allt är tillåtet att få flöda i dig och där du tillåter dig vara i villkorslös kärlek. Där du öppnar upp och vågar börja lyssna på vad du verkligen behöver och firar varje steg du tar mot en djupare kontakt med dig själv.

Klassen är donationsbaserad och du ger det du kan. Swish 0793025975

Om det är första gången du använder Zoom, var på plats minst 5min innan så att du har god tid på dig att ladda hem programmet.

Varmt välkommen till en stund där vi skapar kontakt med oss själva.
Isabella