AntiGravity Sweden Aerial Yoga

Pris: 290 SEK

Välkommen till en avancerad workshop i Antigravity®!

Tid: 08:00-9:30

Plats: YouYoga, Nortullsgatan 36

Nivå: 2

Vi kommer att känna på hur det är att vara viktlös genom att hänga uppochner. Vi kommer att utforska luften som luftakrobater och bygga mer styrka inifrån.

AntiGravity® Suspension Fitness är en styrkeklass där du helt utifrån din egen nivå får möjlighet att bygga styrka och känna dig som en luftakrobat. Du kommer flyga, gunga, bli starkare, svettas och leka. Självklart kommer du att få göra inversioner där du sträcker ut kroppen. Om du gillar bodypump, TRX eller liknande är detta klassen för dig!

Vi utforskar luften tillsammans i AntiGravity®-hammocken, allt på din individuella nivå. Flyg, vänd uppochner på världen och lek dig fram till muskler du inte visste att du hade.

Anmälan: Maila namn och telefonnummer till hello@antigravityfitness.se. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Först till kvarn.

Avbokningar som sker minst 14 kalenderdagar innan workshopen/kursen kommer att återbetalas till fullo. Mellan 14 dagar och 48 h får du ingen återbetalning om inte din plats fylls innan workshopen/kursen börjar. Om kursen/workshopen ställs in av oss, kommer du att erbjudas en återbetalning eller en möjlighet att använda innestående pengar till framtida kurser/workshops som har samma längd. Vid förkylningssymptom kan du givetvis avboka senast 24h innan.

Pris: 290 SEK eller 500 för båda dagarna

Klädsel: Tshirt, tights utan dragkedja, barfota & utan smycken. Ta även med dig en tunn långärmad tröja.

Varmt välkommen att leka i luften!

Isabella