no alt text set

Pris: 795 SEK

Eary-bird pris: 695SEK (Går ut July 31, 2019)

Vad är mod för dig?

Hur känner du tillit?

Välkommen att utforska dessa begrepp tillsammans med oss i AntiGravity-hammocken, på yogamattan och i gruppdiskussioner. Vi vill ge dig mod och redskap för att släppa det gamla som inte längre är gynnsamt för dig och hjälpa dig att öppna upp och välkomna det nya. Kanske hittar du något nytt att prova på vår antiinflammatoriska lunch. Vi bjuder in till en frigörande dag och hoppas att just du vill vara med.

Program för dagen 8 september:

09:15 – 09:30 Intro

09:30 – 10:45 AntiGravity® Aerial Yoga

10:45 – 11:00 Paus

11:00-11:25 Workshop: Mod och tillit

11:30-12:30 Hatha yoga: Mod och tillit på mattan

12:30 – 13:45 Lunch – inspirerad av antiinflammatorisk kost

13:45 – 14:15 Workshop forts

14:15 -15:00 AntiGravity® WS Trust your wings

15:00-15:30 Meditation och Avslappning: AntiGravity® Cocooning

15:30-16:15 Summering

16:15 Slut på dagen

Plats: Homie Fitness, Skeppargatan 28 i Stockholm

Vilka är vi?

”Där det finns rörelse, där finns det liv”.  Karin har över 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och har sedan 6 år tillbaka fokuserat mest på yoga, där mötet mellan kroppen, tanken och sinnet får plats. Hennes klasser genomsyras av rörelseglädje och kärlek till kroppen. Karin jobbar till vardags med utbildning, facilitering och coaching inom ledarskap och brinner för personlig utveckling.

”Open your wings and fly!” Isabella har 3 stora passioner i livet: AntiGravity®, möten med människor och att dansa. Hon älskar att dela sin passion och energi och sedan 2005 inspirerar hon sina deltagare  till att våga hoppa utan att veta var de kommer att landa. Hon tror att vi alla blir lyckligare genom att lyssna inåt och följa vårt hjärtas väg. Förutom att utbilda instruktörer och hålla klasser i AntiGravity®, driver Isabella företaget Wings by Bella där hon hjälper människor att tända sin egna gnista. Till vardags arbetar Isabella som gruppträningsinstruktör och med projektledning där hon brinner för att tillsammans nå nya höjder.

Om du vill veta mer om de olika AntiGravity-klasserna…

AntiGravity® Aerial Yoga

Detta är klassen för dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i AntiGravity® Aerial Yoga. Du kommer att hänga uppochner, sträcka ut kroppen och hitta kontakt med din egen kropp och andning. Du kommer att ta del av de terapeutiska fördelarna med AntiGravity® på ett lekfullt sätt och samtidigt förbättra din hållning, flexibilitet och balans. Helt plötsligt kommer du att se världen utifrån ett nytt perspektiv.

AntiGravity® Workshop – Trust Your Wings

Under denna workshop får du möjlighet att flyga på dina egna villkor. Det handlar om att ha tillit till AntiGravity-hammocken och till din egen förmåga. Att våga lita på processen och att ha modet att hoppa utan att du vet var du kommer att landa. Isabella hjälper dig att förstå vilka verktyg som du behöver och hur du hittar kontakt med din egen kropp. Tillsammans utforskar vi nya platser såväl inuti kroppen som i det 3-dimensionella utrymmet aka luften utanför kroppen på ett lekfullt sätt.

AntiGravity® Cocooning

AntiGravity® Cocooning är en klass för dig som vill låta din kropp och ditt sinne uppleva lugn, avslappning och fridfullhet. Du kommer känna dig påfylld med ny energi och livskraft efter en mjukgörande stretch och en svävande meditation och avslappning  i “Cocoon”.

Allt detta för endast 795:- inkl. lunch

Anmälan till hello@antigravityfitness.se

Välkomna önskar

Bella och Karin