Länkar

Våra instruktörer, kollegor och vänner i världen...

AntiGravity® Fitness

Grundaren till AntiGravity®-tekniken i USA, Christopher Harrison. Här kan du hitta alla studior som har AntiGravity® Fitness i världen. 

Homie Fitness

AntiGravity® Swedens bas där du är välkommen på prova-på- klasser, event, workshops, instruktörsutbildningar etc. Här kan du bjuda in dina kompisar eller kollegor på team building mm.

FreeFoot i Stockholm

FreeFoot är en unik skobutik som hjälper dina fötter att må bra, känna frihet och behålla barfotakänslan året runt. Genom att träna AntiGravity får du 10% rabatt på hela sortimentet. 

YogiNadi

Anneli Eriksson utbildade sig hos mig 2017 och tog med sig AntiGravity® Yogan upp till Luleå. I hennes mysiga och varma studio kan du nu hänga uppochner. 

AntiGravity® Lab NYC

Om du befinner dig i New York City, passa på att testa AntiGravity® med Christopher Harrison eller någon av de duktiga master trainers som håller klasser på the LAB.

AntiGravity® Fitness Location Finder

Ska du ut och resa? Vill du prova att hänga uppochner på en annan del av jordklotet? Här kan du utforska de över 700 studior som finns i 49 länder.

Happy Food Store i Stockholm

Happy Food Store har ett unikt och modigt sortiment med mer än 3500 ekologiska produkter som är bra för dig och miljön. Att träna AntiGravity ger dig 5% rabatt på hela sortimentet. 

Ego

Camilla och Elin blev AntiGravity®-instruktörer 2018. Idag leder de klasser på Ego City i Sundsvall. Kom och testa dina vingar med dessa härliga tjejer.