Länkar

Våra instruktörer, kollegor och vänner i världen...

AntiGravity® Fitness

Grundaren till AntiGravity®-tekniken i USA, Christopher Harrison. Här kan du hitta alla studior som har AntiGravity® Fitness i världen. 

Joe Nimble Stockholm

Joe Nimble är en unik skobutik som hjälper dina fötter att må bra, känna frihet och behålla barfotakänslan året runt. Genom att träna AntiGravity får du 10% rabatt på hela sortimentet. 

YouYoga

Camilla och Pontus fick upp ögonen för AntiGravity® på SATS och utbildade sig för mig 2019 för att sprida träningsglädje i luften i Stockholm på deras studio YouYoga. 

YogiNadi

Anneli utbildade sig hos mig 2017 och tog med sig AntiGravity® Yogan upp till Luleå. I hennes mysiga och varma studio kan du nu hänga uppochner. 

Active Body Center

Roza utbildade sig hos mig 2019. Dans är hennes passion och hon har vigt sitt liv till att sprida dansglädje. På Active Body Center kan du flyga med henne i AntiGravity®-hammocken.

AntiGravity® Lab NYC

Om du befinner dig i New York City, passa på att testa AntiGravity® med Christopher Harrison eller någon av de duktiga master trainers som håller klasser på the LAB.

AntiGravity® Fitness Location Finder

Ska du ut och resa? Vill du prova att hänga uppochner på en annan del av jordklotet? Här kan du utforska de över 700 studior som finns i 49 länder.

Ivy Studio Norrköping

Jeanette utbildade sig hos mig  2019 och leker uppe i luften i hennes mysiga studio. Kom och utforska luften med både AntiGravity och luftakrobatik där lekfullheten är i fokus. 

Ego

Camilla och Elin blev AntiGravity®-instruktörer 2018. Idag leder de klasser på Ego City i Sundsvall. Kom och testa dina vingar med dessa härliga tjejer.