Teacher Training

Challenge your limits and get out of your comfort zone and you will emerge stronger, more confident and alive

Vill du känna nyfikenheten och glädjen i rummet varje gång du leker i luften tillsammans med dina deltagare? 

AntiGravity® instruktörs- och PT-utbildningar ger dig en unik möjlighet att dela din passion och glädje med andra samtidigt som du utvecklas i ditt ledarskap. Som certifierad AntiGravity® Fitness instruktör har du sedan möjlighet att leda 8 olika program i 49 länder på över 700 certifierade studior världen över.

I Sverige har du möjlighet att idag utbilda dig i grunderna i AntiGravity® ( AntiGravity® Fundamentals) samt PT-utbildningen AntiGravity® 1on1: D-Kink. Du kan även vidareutbilda dig i AntiGravity® Suspension Fitness och AntiGravity® Aerial Yoga. Utbildningarna ges både ONLINE och på plats i Stockholm.

AntiGravity® Fundamentals är grundutbildningen som ger dig alla verktyg att instruera en AntiGravity®klass på ett säkert och glädjefyllt sätt.

AntiGravity® Aerial Yoga är fortsättningskursen för dig som under två dagar vill fördjupa dig i aerial yoga och utvecklas i din coaching.

AntiGravity® Suspension Fitness är fortsättningskursen för dig som under två dagar vill fördjupa dig i tekniken och utvecklas i din coaching.

Antigravity Suspension Fitness Teacher Training

Vill du som personlig tränare eller bodyworker bjuda in innovation och en alternativ metod att ge din kund en balanserad träningsupplevelse?

Annika Hygrell

Instruktörsutbildningen i AntiGravity är helt enkelt lysande! 

Den både utmanar mig och ger tydlig personlig utveckling. Detta sker genom en bred holistisk utbildning där man att vidgar sin syn på träning. Jag skulle rekommendera utbildningen till alla som vill fördjupa sig i AntiGravity. Isabella är inspirerande och professionell, och hon ger individuellt stöd till varje deltagare i gruppen. Det är en gedigen instruktörsutbildning som är givande långt över mina förväntningar. Jag har en bred bas att stå på och är redo för nästa steg.

Annika Hygrell - Island Yoga

Vill Du Inspireras?

Vill du hålla dig uppdaterad gällande våra senaste events, retreats och instruktörsutbildningar eller få tips och inspiration i din brevlåda online? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev.